31. dec, 2015

Kansen

Wat ik dit jaar geleerd heb, is dat er veel ergere dingen zijn dan het verliezen van een wedstrijd, een droom die mank uitkomt, het verliezen van een baan of een relatie die ten einde loopt. Wat te zeggen over het plotseling overlijden van een naast familielid of van je beste vriend, over het nieuws dat je ongeneeslijk ziek bent, over het kwijtraken van jouw huis en zelfs jouw land, over de innerlijke en daadwerkelijke strijd om door te gaan met leven, wetende dat er niemand is die om je geeft?

 

Laten we elkaar als onschuldig beschouwen, tot het tegendeel is bewezen. Want negenennegentig procent van de tijd zijn de anderen er niet op uit om ons een loer te draaien. Ze denken niet eens aan ons. De meesten van hen handelen uit angst en hun eerste doel is om zichzelf te beschermen. Ze zoeken alleen maar een beetje veiligheid en wat liefde. Net als wij. Laten we dicht bij onszelf blijven en het vertrouwen vasthouden dat alles uiteindelijk goed gaat komen.

Keep doing what you love.
Find out what makes you smile.
Happy New Year! 🙂 Xxx

Meest recente reacties

25.09 | 18:37

Ik kwam het boek toevallig tegen en aanstaande dinsdag ploft het in de brievenbus. Zeer benieuwd

23.12 | 11:59

Hallo Michelle
Ik ben een verhalencoach in de bibliotheek Oss. Wij hebben een boekenproevenblog en daar wil ik graag een foto bij het boek plaatsen. Mag dat?

03.11 | 09:23

Fijn om te horen, Johan. Een volgend boek is in de maak.

02.11 | 22:16

Ik heb je prachtige boek met plezier gelezen.Voor mij een echte voltreffer.Fijne stijl;afwisselend.Had meer willen schrijven.Proficiat!Volgende boek? Mvg.

Deel deze pagina